Szálláshelyek

Platános Kúria Balástya

Az épületegyüttes egy 30 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve.  Amikor megálmodtuk, a fő szempont a mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely kialakítása volt, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusának megtartásával. A gasztronómiai élményt a kizárólag házi készítésű, helyi alapanyagokból, a háziasszony által megálmodott ételek, és italok szolgálják. Nálunk természetes, hogy átszaladunk a szomszéd nénihez tojásért, hogy egy bárányt, vagy tyúkot vágunk, a hétvégi menühöz. A környező erdők gondoskodnak a friss gombáról, vagy épp a szezonnak megfelelő vadhúsokról. Célunk, hogy aki meglátogat minket, az akár pihenni, akár lovagolni, vagy egy kellemes családi hétvégét eltölteni jött hozzánk, újra és újra visszatérjen, hogy feltöltődjön, újabb élményekkel gazdagodjon nálunk.

Elérhetőség:info@platanoskuria.hu   Honlap: www.platanoskuria.hu

Hotel Orchidea Balástya

A Hotel Orchidea a Dél-alföldi régió egyik legszebb vidékén, Balástyán, az 5-ös főút mellett található. Szállodánkat szívesen ajánljuk azoknak, akik pár napot ezen a környéken szeretnének eltölteni, tiszta levegőn, nyugodt falusi környezetben és családias hangulatban. Kényelmes szállást tudunk biztosítani 70 vendégnek, akik az épület mögött zárt parkolóban díjmentesen helyezhetik el járműveiket. A szállodánkhoz kapcsolódó étterem és rendezvényterem kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelek, céges rendezvények, termékbemutatók és előadások megszervezésére. Szabadtéri összejövetelek tartására pedig az 50 fős fedett kerthelyiségünk ad lehetőséget.

Aqua Hotel*** Kistelek

Az Aqua Hotel*** Kistelek központjában a várja vendégeit 20 db igényesen berendezett, családias hangulatú szobáival. A szállodából közvetlen átjárás biztosított a termálfürdőbe, ahol úszómedence, élmény- és gyógymedence, valamint szauna gondoskodik Vendégeink kikapcsolódásáról. A hotel Szegedtől mindössze 25 kilométer távolságra fekszik, az M5 autópályán vagy az E75 főúton haladva könnyen megközelíthető akár Szeged, akár Budapest irányából.

Honlap: aqua.hotel.hu

Rózsaliget Kollégium Kistelek

Szállás biztosítása: péntek, szombat éjszaka, valamint szünnapokon a kollégium 3 szintjén 94 fő részére. Elhelyezés 2 és 4 ágyas szobákban. A szintek egymástól elkülönülten, külső bejárat igénybevételével portaszolgálat nélkül vehetők igénybe. Szintenként közös társalgó helyiség TV-vel, melegítő konyha hűtőszekrénnyel, tusoló, mosdó, WC, valamint szabadtéri főzési lehetőség áll vendégeink rendelkezésére.

Döme Vendégház Mártély

Vengéglátás:  sörsátor, kerti parti 20 főig, találkozók, falusi-családi rendezvények, kityrákoty programok, népi kézművesség. Szórakozási lehetőség: természetfotózás, kalandpark. Sportolási lehetőség:  tanösvénytúra, ökoturizmus, horgászat, vadászat.

Joóné Bene Aranka

6636 Mártély, Fő u. 11.

Telefon: +36(62)228-014 +36(30)596-2496

Joó Károly

+36(30)512-4287

Erdei Vendégházak Ópusztaszer

Ha szeretne messze kerülni a város zajától és közben értékesen töltve szabadidejét, ha szeretne friss levegőn szép környezetben kikapcsolódni, nagyokat sétálni, ha kedvére lenne jókat lakmározni a falusi házak portáiról kikerült csodás ételekből és élvezni szeretné a Wellness Vendégházunk  szolgáltatásainak kínálatát (szauna, dézsafürdő, medence), ha kedveli a gyalogtúrákat, szeret kerékpározni, lovagolni, csillagokat vizsgálni vagy csak egyszerűen átadni magát a pihésnek és a kényelemnek, akkor várjuk Ópusztaszeren az Erdei Vendégházakba!

Tisza Sándor kézműves- és vendégház Csongrád

A város központjához közel, egy csöndes utcában lévő családi házban lett kialakítva a Kézművesház, amelyben Tisza Sándor fafaragó és játékkészítő népi iparművész alkot, egyben tovább is adja, oktatja a fafaragás ősi mesterségét. A Kézművesház egyben Vendégházként is működik, így a szálláslehetőség is biztosított 10 – 16 főnek télen, nyáron kb. 50 főnek, + sátorhelyek is fellelhetőek. A kézművesház csoportokat, egyéni látogatókat megbeszélés, illetve előzetes időpont egyeztetés alapján fogad.

Bagoly Szállás Derekegyház

A Bagoly Szállás kellemes, nyugodt, természetközeli környezetben, számos kikapcsolódási lehetőséggel várja vendégeit. A térség legújabb ifjúsági szálláshelye nevét a környéken, illetve a szállás közelében tanyázó baglyokról kapta. Az esti órákban – ha csendben figyelünk – látható erdei fülesbagoly, macskabagoly és kuvik. A bagoly az állatmitológiában a magasabb rendű bölcsességet jelképezi, valahol szerencsemadárnak tartják. Férőhelyek száma összesen: 32 fő

2 db 2 ágyas szoba, 2 db 14 ágyas szoba (emeletes ágyakkal).

A szálláshely lefoglalásához minimum 15 fő egyidejű tartózkodása szükséges.

Levendula Hotel

Szívek szállodája az algyői Provence. A Levendula Hotel szállása Algyőn, Szegedtől 11 km-re várja vendégeit.

Gyevitur apartman

Gyevitur apartman

Éden apartman

Az Éden apartman kényelmes tágas szobákat kínál vendégei részére Algyőn központi elhelyezkedéssel, csendes, nyugodt környezetben. Szeged belvárosától mindössze 9 km-re.

Close Menu
Vissza